Την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021, ο Διοικητής της Ανώτατης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου (ΑΔΙΣΠΟ) του ΓΕΕΘΑ Υποναύαρχος Μιχαήλ Ναούμ ΠΝ, εκπροσωπώντας το ΓΕΕΘΑ και ο Ομότιμος Καθηγητής Αθανάσιος Καΐσης, Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ) υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ της ΑΔΙΣΠΟ και του ΔΙΠΑΕ.

Το Μνημόνιο Συνεργασίας περιλαμβάνει σειρά κοινών δράσεων που αφορούν τομείς εκπαιδευτικού, ερευνητικού και διοικητικού ενδιαφέροντος, με αμοιβαίο όφελος και για τους δύο φορείς.

Την έναρξη της συνεργασίας μεταξύ της Σχολής και του ΔΙΠΑΕ χαιρέτησε εκ μέρους του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ με παρέμβαση του μέσω τηλεδιάσκεψης. Στον χαιρετισμό του ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ εξέφρασε την ικανοποίησή του προς όλους τους εμπλεκόμενους ώστε να επιτευχθεί η υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας, επισημαίνοντας ότι η ανωτέρω συνεργασία συμβάλλει έτι περαιτέρω στην αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης στα στελέχη των ΕΔ.

Κατά τη διάρκεια της τελετής τηρήθηκαν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης της πανδημίας COVID-19.