Την Τρίτη 11 Απριλίου 2023, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, υποδέχθηκε στο γραφείο του την κ. Αθηνά Τσούνη, κόρη του αείμνηστου Υποστρατήγου Επί Τιμή Ιάκωβου Τσούνη, με αφορμή την συμπλήρωση δύο ετών από την απώλειά του (πατήστε εδώ).

Κατά την διάρκεια της συνάντησης η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, η κ. Αθηνά Τσούνη επέδωσε επιστολή στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ με την οποία αποδέχεται την πρότασή του, ώστε το σημαντικό χρηματικό ποσό που διέθεσε ο εκλιπών Υποστράτηγος Επί Τιμή Ιάκωβος Τσούνης, με την από 05 Φεβρουαρίου 2021 επιστολή του,  για την ανακαίνιση του γραφείου Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, να διατεθεί για την ανέγερση μνημείου πεσόντων Αγωνιστών του Έθνους στο Στρατόπεδο «ΠΑΠΑΓΟΥ», προβάλλοντας την διαχρονική συνεισφορά των Ενόπλων Δυνάμεων στην διαφύλαξη του υπέρτατου  αγαθού της ελευθερίας και διατηρώντας ανεξίτηλη την μνήμη του εκλιπόντος.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ αφού ευχαρίστησε την κ. Αθηνά Τσούνη για την ευγενική της χειρονομία, εξήρε  την διαχρονική και τεράστια προσφορά του Υποστρατήγου Επί Τιμή Ιάκωβου Τσούνη στις Ένοπλες Δυνάμεις, αναφερόμενος στην φιλοπατρία και στο μεγαλείο της ψυχής του.