Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023 και από ώρα 10:00 θα πραγματοποιηθεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο το πρόγραμμα δράσεων με την ονομασία «ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ», που διοργανώνεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του ΓΕΕΘΑ για τον εορτασμό της Ημέρας Εορτής των Ενόπλων Δυνάμεων, από την Γραμματεία Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ) σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Ο.Ε.) και την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝ.Ο.Α.).

Το εν λόγω πρόγραμμα περιλαμβάνει βιωματικές διαδραστικές – αθλητικές δράσεις, με σκοπό τα παιδιά του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων ηλικίας από 8 έως 15 ετών να γνωρίσουν ποικίλα αθλήματα και να ευαισθητοποιηθούν σχετικά με τον αθλητισμό.

Η παρουσίαση των αθλημάτων του προγράμματος θα συντονίζεται από Ολυμπιονίκες, Παγκόσμιους Πρωταθλητές και διακεκριμένους αθλητές των Ενόπλων Δυνάμεων, με στόχο να μεταλαμπαδεύσουν τις αρχές του αθλητισμού και του Ολυμπισμού στα παιδιά που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Επισημαίνεται ότι κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα λειτουργεί σταθμός δραστηριοτήτων υπό τον συντονισμό της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ) του ΓΕΕΘΑ.

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023 στο e-mail: asaed [at] otenet.gr και στο τηλέφωνο: 210 9612696.