Την Μ. Τρίτη 27 Απριλίου 2021 επ’ ευκαιρία των Αγίων Ημερών του Πάσχα, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος επισκέφθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Στόλου (ΑΣ/ΚΕΠΙΧ) στο Στρατηγείο Διοικήσεως Ανατολικής Μεσογείου (ΣΔΑΜ), όπου τον υποδέχθηκαν ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Παναγιώτης Λυμπέρης ΠΝ και ο Υπαρχηγός ΓΕΝ Υποναύαρχος Γεώργιος Καμπουράκης ΠΝ.

Κατά την επίσκεψη του, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό που υπηρετεί στο ΑΣ/ΚΕΠΙΧ και μέσω τηλεδιάσκεψης με Κυβερνήτες εν πλω Μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού και συγκεκριμένα της Φρεγάτας ΣΠΕΤΣΑΙ που εκτελεί φυλακή σκοπούντος στο Αιγαίο, της Φρεγάτας ΕΛΛΗ που ναυλοχεί στον Ναύσταθμο Κρήτης ως μέρος της Δύναμης Επιχειρήσεων Ανατολικής Μεσογείου (ΔΕΑΜ), της Φρεγάτας ΛΗΜΝΟΣ που συμμετέχει στην επιχείρηση IRINI στη Κεντρική Μεσόγειο, καθώς και της Φρεγάτας ΚΑΝΑΡΗΣ που συμμετέχει στην επιχείρηση UNIFIL στην Ανατολική Μεσόγειο.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ευχαρίστησε τους Κυβερνήτες των Πλοίων για το έργο το οποίο επιτελούν στο Αιγαίο και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, συμμετέχοντας σε αποστολές και επιχειρήσεις Διεθνών Οργανισμών, αναδεικνύοντας το ρόλο της χώρας μας ως πυλώνα σταθερότητας και ασφάλειας.

Τέλος έδωσε κατευθύνσεις για συνεχή ετοιμότητα και επαγρύπνηση, και ζήτησε από τους κυβερνήτες των Μονάδων να μεταφέρουν στα πληρώματα τις θερμότερες ευχές του για καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα με δύναμη και υγεία, τόσο στους ίδιους όσο και στις οικογένειές τους.