Από την Δευτέρα 06 έως την Πέμπτη 09 Ιουνίου 2022 πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις από Αντιπροσωπεία Σπουδαστών του National Defence College της Ινδίας με επικεφαλής τον Διοικητή του Lieutenant General Manoj Kumar Mago σε Υπηρεσίες και Μονάδες και των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η Αντιπροσωπεία, η οποία αποτελείτο από 18 Ανώτατους Αξιωματικούς και Αξιωματούχους Πολιτικούς Υπαλλήλους από την Ιαπωνία, την Ινδία, την Ινδονησία, το Μπαγκλαντές, την Μυανμάρ και την Τανζανία, επισκέφθηκε τις ακόλουθες Μονάδες και Υπηρεσίες και ενημερώθηκε για την λειτουργία και την αποστολή τους:

● Την Δευτέρα 06 Ιουνίου, την Σχολή Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ).
● Την Τρίτη 07 Ιουνίου, το Αρχηγείο Στόλου (ΑΣ) και τον Ναύσταθμο Σαλαμίνας.
● Την Τετάρτη 08 Ιουνίου, την Αεροπορική Βάση Τατοΐου.
● Την Πέμπτη 09 Ιουνίου, το Στρατηγείο της 5 Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας (Α/Μ ΤΑΞ), τον Ναύσταθμο Κρήτης και το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ναυτικής Αποτροπής (ΚΕΝΑΠ).

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο Διοικητής του Κολλεγίου επίσης συναντήθηκε κατ’ ιδίαν με τον Υπαρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Γεώργιο Κέλλη, τον Υπαρχηγό ΓΕΝ Υποναύαρχο Γεώργιο Καμπουράκη ΠΝ και τον Υπαρχηγό ΓΕΑ Υποπτέραρχο (Ι) Δημοσθένη Γρηγοριάδη.

Η επίσκεψη εντάσσεται στις δράσεις στρατιωτικής συνεργασίας του ΓΕΕΘΑ, που έχουν σκοπό την ενίσχυση των σχέσεων της Χώρας μας με φίλες και σύμμαχες χώρες.