Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021, επ’ ευκαιρία των επικειμένων εορταστικών ημερών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος επισκέφθηκε τους χώρους εργασίας του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, για ανταλλαγή ευχών με το προσωπικό του.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ συνεχάρη και ευχαρίστησε το προσωπικό για τις άοκνες προσπάθειες που καταβάλει καθημερινά και το έργο που παράγει, ιδιαιτέρως αυτή την περίοδο, υπό τις αντίξοες συνθήκες εργασίας, εξ αιτίας της κρατούσης πανδημίας, προτρέποντας για συνέχιση των προσπαθειών με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση στην εκτέλεση του καθήκοντος και της αποστολής. Ευχήθηκε σε όλους καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία, προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή πρόοδο, εκφράζοντας την ελπίδα για σύντομη επιστροφή στην εργασιακή κανονικότητα και στους κανονικούς ρυθμούς της καθημερινότητας μας.

Κατά την διάρκεια της ανταλλαγής των ευχών τηρήθηκαν όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποφυγή και περιορισμό της διάδοσης του COVID-19.