Την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020, επ΄ ευκαιρία των Αγίων Ημερών των Χριστουγέννων, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος άκουσε τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από την Μικτή Χορωδία των Ενόπλων Δυνάμεων στο Στρατόπεδο «ΠΑΠΑΓΟΥ». Το γεγονός τίμησε με την παρουσία του ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής και παραβρέθηκαν ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ.

Στη συνέχεια ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ επισκέφθηκε και αντάλλαξε ευχές ως ακολούθως:

  • Στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Στόλου (ΑΣ/ΚΕΠΙΧ) στο Στρατηγείο Διοικήσεως Ανατολικής Μεσογείου (ΣΔΑΜ) συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΝ, όπου τον υποδέχθηκε ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Παναγιώτης Λυμπέρης ΠΝ. Είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό που υπηρετεί εκεί και μέσω τηλεφώνου/τηλεδιάσκεψης με προσωπικό που υπηρετεί στη Φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ, η οποία εκτελεί φυλακή σκοπούντος, στο Ναυτικό Παρατηρητήριο ΛΕΣΒΟΥ, και στη Φρεγάτα ΥΔΡΑ, η οποία συμμετέχει στην επιχείρηση UNIFIL στην Α. Μεσόγειο.
  • Στην Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής της, Αντιστράτηγος Πέτρος Δεμέστιχας. Αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό του επιτελείου και μέσω τηλεδιάσκεψης με προσωπικό που υπηρετεί στη ΔΑΝ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ και στο Επιτηρητικό Φυλάκιο ΚΑΛΟΛΙΜΝΟΥ.
  • Στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων, όπου αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό που εκτελεί υπηρεσία και μέσω τηλεδιάσκεψης με προσωπικό που υπηρετεί στο Επιτηρητικό Φυλάκιο 5.

Τέλος αντάλλαξε ευχές στο γραφείο του με τους Αρχηγούς των ΓΕ και προσωπικό του Επιτελείου ΓΕΕΘΑ.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ συνεχάρη όλους για την προσπάθεια που έχουν καταβάλει έως τώρα, τους προέτρεψε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση ενώ ευχήθηκε δύναμη και υγεία στους ίδιους και στις οικογένειές τους.