Την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε, στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, η τελετή αποφοίτησης της 9ης εκπαιδευτικής σειράς διαδικτυακής μάθησης (ΔΙΜΑ) της Σχολής Εθνικής Άμυνας, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Πτέραρχου Χρήστου Χριστοδούλου, ο οποίος και επέδωσε τα πτυχία στους νέους επιτελείς Εθνικής Άμυνας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, ο Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΑ, Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, ο Αρχηγός Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος Λ.Σ. Σταμάτιος Ράπτης, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί.

Συνολικά αποφοίτησαν 111 Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων (60 από το Στρατό Ξηράς, 25 από το Πολεμικό Ναυτικό, 26 από την Πολεμική Αεροπορία), 3 Αξιωματικοί από τα Σώματα Ασφαλείας (1 από Ελληνική Αστυνομία, 1 από το Πυροσβεστικό Σώμα, 1 από το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή), 10 Αξιωματικοί από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς και 2 Μόνιμοι Πολιτικοί Υπάλληλοι.