Από 17 έως 19 Σεπτεμβρίου 2018, ο Υπασπιστής Διοικήσεως ΓΕΕΘΑ, Ανθυπασπιστής Διονύσιος Ζώης, συνοδευόμενος από τους Υπασπιστές Διοικήσεων των τριών Γενικών Επιτελείων, Ανθυπασπιστή Λουκά Τσιαμαντά – ΓΕΣ, Ανθυπασπιστή Χαρίδημο Μαράτο – ΓΕΝ και Αρχισμηνία Γεωργία Καραγιάννη – ΓΕΑ, πραγματοποίησε επίσκεψη στην έδρα του Supreme Headquarters Allied Powers Europe-SHAPE στην πόλη Μονς του Βελγίου, κατόπιν πρόσκλησης του Υπασπιστή Διοικήσεως του SHAPE, Command Sergeant Major Davor Petek.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου η ανωτέρω αντιπροσωπεία συναντήθηκε με τον Υπασπιστή Διοικήσεως του SHAPE, όπου αντάλλαξαν απόψεις επί θεμάτων που αφορούν στην ανάπτυξη του θεσμού του Υπασπιστή Διοικήσεως και στην περαιτέρω ανάπτυξη του Σώματος των Υπαξιωματικών.

Με την ευκαιρία υπόψη επίσκεψης τελέσθηκε η απονομή Διπλώματος στη Κελευστή Λιάλιου Ελένης Αννά της ΣΑ/ΑΣΣΔΕ η οποία επιλέχθηκε μεταξύ των Υπαξιωματικών των 29 κρατών μελών του ΝΑΤΟ, για την επιβράβευση της εθελοντικής της συμμετοχής σε δράσεις που αφορούν την κοινότητα των Υπξκων του SHAPE. Επισημαίνεται ότι είναι η πρώτη φορά που Έλληνας Υπαξκος λαμβάνει αυτό το βραβείο.